Ga naar de inhoud
  • Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Erepenning van Borger-Odoorn voor Sjaak Janson en Marco den Aantrekker

Erepenning van Borger-Odoorn voor Sjaak Janson en Marco den Aantrekker

vrijdag 18 december 2020

Burgemeester Jan Seton overhandigt vrijdag 18 december aan de heren Sjaak Janson en Marco den Aantrekker een gemeentelijke erepenning met bijbehorende oorkonde en speld. Beide heren hebben zich de afgelopen jaren ingezet voor de realisatie van een glasvezelnetwerk in het gehele buitengebied van Borger-Odoorn.

Burgemeester Jan Seton: “Vrijdag ronden we het glasvezelproject voor het buitengebied van Borger-Odoorn af. Een mijlpaal die we niet hadden kunnen vieren zonder de enorme inspanningen van de heren Janson en den Aantrekker. Ik ben trots op het doorzettingsvermogen van deze initiatiefnemers, die ondanks meerdere tegenslagen hun doel niet uit het oog verloren. Met het glasvezelnetwerk ligt de wereld open voor particulieren en bedrijven. Zeker in deze bizarre coronatijd is het van groot belang dat we elkaar digitaal kunnen bereiken. Daarom ben ik nu extra blij dat ik deze heren vrijdag de erepenning mag opspelden.”

De gemeentelijke erepenning wordt uitgereikt aan daarvoor voorgedragen inwoners die zich op uitzonderlijke wijze inzetten voor de samenleving van Borger-Odoorn. De gemeente wil hiermee haar erkentelijkheid en waardering uitdrukken voor hun verdiensten.

Het college feliciteert Sjaak Janson en Marco den Aantrekker met deze bijzondere onderscheidingen spreekt zijn waardering uit voor hun inzet ten behoeve van de Borger-Odoornse samenleving.