Ga naar de inhoud

Fotowedstrijd

maandag 15 maart 2021

Voor de nieuwe gemeentegids zijn we op zoek naar foto’s die Borger-Odoorn en haar bewoners goed weergeven. Een gemeente waar het goed ondernemen, wonen en recreëren is en waar jong en oud zich thuis voelen. Wie kunnen dat nu beter weergeven dan onze inwoners zelf? Daarom nodigen we (hobby)fotografen (vanaf 16 jaar) in Borger-Odoorn uit om foto’s in te sturen voor onder andere de nieuwe editie van de gemeentegids. Houdt u van fotograferen? Doe dan mee aan de fotowedstrijd en maak kans op een mooie prijs!

Fotowedstrijd

Een jury, onder voorzitterschap van burgemeester Jan Seton, kiest welke foto’s in aanmerking komen voor plaatsing in de nieuwe gemeentegids. De drie mooiste foto’s worden beloond met een prijs: een waardebon van € 75, € 50 of € 25. Foto’s die niet uitgekozen worden voor de gemeentegids maar wel geschikt zijn voor andere communicatiedoeleinden van de gemeente, houden we graag tot onze beschikking.

Wat moet u doen?

Het enige wat u hoeft te doen, is de sfeer van Borger-Odoorn vastleggen. En dat kan van alles zijn. De ruimte, de natuur, de kunst, de cultuur, de historie, die ene gezellige buurt, die kleurrijke inwoner(s)… u bepaalt. Stuur uiterlijk zondag 16 mei maximaal 5 digitale foto’s in via fotowedstrijd@borger-odoorn.nl. Alle deelnemers krijgen vóór 1 juli persoonlijk bericht over de uitslag.

Voorwaarden

Bekijk hier de volledige voorwaarden voor deelname aan de fotowedstrijd.