Ga naar de inhoud

Meer mogelijkheden voor binnen- en buitensport

woensdag 19 mei 2021

Per woensdag 19 mei zijn er versoepelingen voor onder meer de sportsector. Zowel voor de binnen- als buitensport is weer meer mogelijk. Veel versoepelingen gaan samen met voorwaarden zoals maximumaantallen, leeftijdsrestricties of anderhalve meter afstand bewaren. 

Informatie voor sportaanbieders

Op de website van NOC-NSF vindt u meer informatie over sporten in coronatijd, waaronder het nieuwe Protocol verantwoord sporten en veelgestelde vragen met antwoorden. In tegenstelling tot eerdere situaties vorig jaar geldt er op dit moment geen meldingsplicht voor sportaanbieders.

Reserveringen sportaccommodaties

Wij willen u er graag op wijzen dat uw huidige reserveringen nog steeds van kracht zijn. Wanneer u deze reserveringen niet wilt benutten kunt u deze gemakkelijk annuleren door een e-mail te sturen naar kccomgeving@borger-odoorn.nl. Zolang de annulering verzonden is voor de aanvangstijd van de reservering wordt deze niet bij u in rekening gebracht. Wanneer u alle reserveringen voor dit seizoen al geannuleerd heeft maar alsnog gebruik wilt maken van een gemeentelijke sportaccommodatie dan kunt u een nieuwe reservering maken via het reserveringsysteem. De binnensportaccommodaties sluiten op 10 juli. Mocht u als vereniging graag langer door willen sporten dan vragen wij u hier contact met ons over op te nemen.

Ondersteuning

Hebt u als aanbieder vragen over sporten in coronatijd? Neem dan contact op met onze verenigingsondersteuners via gezondeleefstijl@borger-odoorn.nl.