Ga naar de inhoud
  • Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • College Borger-Odoorn vraag input op eerste uitwerking coalitieakkoord

College Borger-Odoorn vraag input op eerste uitwerking coalitieakkoord

woensdag 6 juli 2022

Na de gemeenteraadsverkiezingen hebben de politieke partijen PvdA, Leefbaar Borger-Odoorn, VVD, CDA en ChristenUnie een nieuw college van burgemeester en wethouders gevormd in Borger-Odoorn. Hun plannen voor de collegeperiode 2022-2026 hebben ze omschreven in het coalitieakkoord ‘Samen denken & samen doen’ (zie Burgemeester en wethouders). Het college werkt die plannen in dat coalitieakkoord nu concreter uit.

Reageren op eerste uitwerking

De eerste uitwerking van het coalitieakkoord in de vorm van een notitie met richtinggevende uitspraken kunt u nu bekijken. Wilt u een reactie geven? Dat kan tot en met 22 juli door een e-mail te sturen naar tiphetcollege@borger-odoorn.nl.

Gemeenteraad

Ook de gemeenteraad krijgt de gelegenheid om input te geven. Dat gebeurt tijdens een rondetafelgesprek op maandag 11 juli om 20.00 uur in de Willibrordkerk in Borger. De bijeenkomst is openbaar dus toeschouwers zijn welkom. De input van de verschillende raadsfracties wordt, net als de mailreacties van inwoners, de komende maanden meegenomen bij de verdere uitwerking van de plannen.