Ga naar de inhoud

Meer dan 100 inwoners dachten mee over sport en gezondheid

donderdag 31 oktober 2019

Gezonde en sportieve mogelijkheden voor álle kinderen, dat vinden inwoners uit onze gemeente belangrijk. Net als voldoende informatie over de verschillende sportactiviteiten. Want er is een heleboel te doen in Borger-Odoorn, maar soms kunnen we niet de goede informatie vinden. Bijvoorbeeld naar subsidiemogelijkheden en fondsen.

Informatieavonden
Dit is een deel van de opbrengsten van de vier inspirerende informatieavonden die de afgelopen periode in onze gemeente zijn geweest. Het doel van de avonden was om te komen tot een eerste aanzet van het lokale sport- en gezondheidsakkoord. Meer dan 100  inwoners dacht met ons mee en gaf input om mee verder te gaan. Daar zijn we erg blij mee en we willen iedereen die aanwezig was bedanken.

Aan de slag met het akkoord
Om het lokale sport- en gezondheidsakkoord compleet te krijgen willen we graag verder denken met nog meer mensen uit onze gemeente. U bent daarom van harte uitgenodigd om 18 november aanwezig te zijn bij de laatste sessie om na te denken over het lokale sport- en gezondheidsakkoord. Bent u al bij een van de andere avonden aanwezig geweest? Geen probleem, ook u bent de 18e welkom om mee te denken over de uitwerking.
Locatie: dorpshuis Exloo

Tijdstip: 19.30 uur tot 21.30 (inloop vanaf 19.15 uur)
Meer weten of aanmelden? Dat kan via: g.klunder@borger-odoorn.nl