Ga naar de inhoud

Stremming Noorderdiep te 2e Exloërmond

donderdag 28 november 2019

Halverwege week 49 (4 of 5 december 2019) starten we met reconstructiewerkzaamheden van het Noorderdiep in 2e Exloërmond. Tijdens de werkzaamheden is deze weg gestremd voor doorgaand verkeer.

 

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de straat voor doorgaand verkeer gestremd. Uiteraard proberen wij de toegang naar de aanliggende woningen en percelen zo goed mogelijk vrij te houden. Er kan echter incidenteel sprake zijn van hinder. Daarvoor vragen wij uw begrip.

 

Wat gaat er precies gebeuren?

De bestaande klinkers worden herstraat. Daarnaast wordt de straat ingericht als 30 km/uur zone. De kruisingen krijgen nieuwe betonstraatstenen met een andere kleur. Er komen 2 wegversmallingen in de straat ter hoogte van het voetbalveld. Het werk zal na verwachting enkele maanden duren, dit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Vragen

Heeft u vragen over de planning van de werkzaamheden en de bereikbaarheid dan kunt u contact opnemen met uitvoerder de heer M. Bolk van Hemmen bv. tel: 06-23523173.

Heeft u inhoudelijke vragen over het project dan kunt u bellen met de heer M. Kappen van de gemeente Borger-Odoorn, tel: 14 0591.