Ga naar de inhoud

Informatiebijeenkomst Zorg voor de Regio in Borger-Odoorn

dinsdag 3 december 2019

Op woensdag 11 december is er een informatiebijeenkomst in zalencentrum 'Het Tussendiep', Kerklaan 2 in Nieuw-Buinen over de veranderingen in de zorg in deze regio. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. U krijgt dan u een toelichting op wijzigingen in de zorg en hoort meer over de verandering van de functie van Treant-locatie Refaja in Stadskanaal. Ook kunt u hier terecht met uw vragen over de zorg in de regio.

Wat verandert er?

Vanaf 2020 verandert de zorg in Drenthe en Zuidoost-Groningen. Door strengere kwaliteitseisen en weinig gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen moeten we de zorg in de regio veranderen en wordt het Refaja een weekziekenhuis. Dus alle basiszorg blijft.

Voor een onderzoek, het stellen van een diagnose of een dagbehandeling kunt u gewoon naar de Treant-locatie Refaja. Iedereen die zorg nodig heeft, blijft die zorg in de regio krijgen.

Huisartsen, ziekenhuisartsen en een vertegenwoordiging van Ambulancezorg Groningen vertellen u wat de veranderingen voor u betekenen. U kunt al uw vragen stellen. Aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom op woensdag 11 december van 19.30 tot 21.00 uur in zalencentrum 'Het Tussendiep', Kerklaan 2, in Nieuw-Buinen.

Lees ook de advertentie over de informatiebijeenkomsten Zorg voor de regio.