Ga naar de inhoud

Heeft u het beste business idee van Drenthe?

woensdag 29 januari 2020

Business Voice Drenthe is een wedstrijd voor startende ondernemers die hun business idee tot uitvoering willen brengen en een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het belangrijkste element bij deze wedstrijd is ‘de pitch’, een korte, bondige omschrijving van het idee. De finale is op 7 april bij De Nieuwe Kolk (DNK) in Assen. Hier krijgen de beste deelnemers uit de voorrondes de kans om hun business idee live te pitchen voor een vijfkoppige jury, à la The Voice of Holland. De juryleden kunnen de kandidaat in eerste instantie niet zien, maar alleen horen. Wanneer de jury overtuigd is door het verhaal en potentie ziet in het gepresenteerde idee, mag er gedraaid worden. Het betreffende jurylid gaat de kandidaat coachen bij de uitvoering van zijn gepitchte idee. De winnaar wint een uitgebreid prijzenpakket.

 

Inschrijven kan via www.businessvoicedrenthe.nl/aanmelden.

De voorrondes zijn op 24 februari in Assen, 27 februari in Hoogeveen en 2 maart in Emmen bij de desbetreffende Ondernemersfabriek Drenthe.

 

Business Voice Drenthe is een samenwerking van verschillende organisaties en gemeenten uit Drenthe. De juryleden zijn gespecialiseerd op verschillende vakgebieden in verschillende branches en staan klaar om u dat extra steuntje in de rug te geven.