Ga naar de inhoud

Praat mee over straatverlichting

woensdag 2 oktober 2019

Buitengebied Borger-West, Ees, Eeserveen, Eesergroen, Ellertshaar en Westdorp

 

De openbare verlichting in Borger-Odoorn is op een aantal plekken buiten de bebouwde kom verouderd. Daarom werken we in fases aan vervanging van de oude lichtmasten. Binnenkort is het buitengebied van Borger-West, Ees, Eeserveen, Eesergroen, Ellertshaar en Westdorp aan de beurt. Denkt u hierover met ons mee?

 

Zuiniger en minder

Bij de vervanging maken we gebruik van nieuwe, energiezuinige lampen. Waar de veiligheid het toelaat, kunnen we ook toe met mínder straatverlichting. Bijvoorbeeld door te dimmen of de verlichting op bepaalde tijdstippen in de nacht uit te zetten. Dat levert een flinke besparing op en is beter voor het milieu.

 

Inwonersavond op 3 oktober

We horen graag hoe inwoners van het gebied over straatverlichting denken. Daarom lichten we op donderdag 3 oktober om 19.30 uur onze ideeën toe in MFA Het Hunzehuys (Molenstraat 3) in Borger. We praten hier vervolgens graag met u over door.

 

Vervolg

Met de opbrengst van de avond stellen we een definitief plan op voor de straatverlichting. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.