Ga naar de inhoud

Stremming Boermastreek Exloërveen

donderdag 12 september 2019

Maandag 16 september 2019 wordt gestart met het verbeteren van de Boermastreek in Exloërveen. Tijdens de werkzaamheden is deze weg gestremd voor doorgaand verkeer. Een omleiding staat aangegeven. We verwachten dat de werkzaamheden 3 weken duren.

 

Wat gaat er precies gebeuren?

De bestaande weg is op diverse locaties beschadigd. Op de meest slechte stukken wordt de bestaande verharding (betonstenen, beton- of asfaltverharding) verwijderd. De gaten worden aangevuld/uitgevlakt. Daarna brengen we nieuwe betonstenen aan. Ook laten we een proefvak aanleggen. Op die manier onderzoeken we of deze constructie beter bestand is tegen verzakkingen. Het werk wordt uitgevoerd door wegenbouwbedrijf Hemmen uit Emmen.

 

Bewoners Boermastreek

Tijdens de werkzaamheden is de weg voor doorgaand verkeer gestremd. Uiteraard proberen wij de toegang naar de aanliggende woningen en percelen zo goed mogelijk vrij te houden. Er kan echter incidenteel sprake zijn van overlast. Daarvoor vragen wij uw begrip.

 

Vragen

Heeft u vragen over de planning van de werkzaamheden en de bereikbaarheid dan kunt u contact opnemen met uitvoerder de heer M. Bolk van Hemmen bv. tel: 06-23523173.

Heeft u inhoudelijke vragen over het project dan kunt u bellen met de heer M. Kappen van de gemeente Borger-Odoorn, tel: 14 0591.