Ga naar de inhoud

Stremming Valtherdijk – kruising Valtherblokken-Zuid te Valthermond

donderdag 28 november 2019

Vanaf maandag 25 november worden werkzaamheden uitgevoerd aan de Valtherdijk en de kruising met de Valtherblokken-Zuid in Valthermond. Tijdens de werkzaamheden is deze weg gestremd voor doorgaand verkeer. Een omleiding staat aangegeven.

 

Wat gaat er precies gebeuren?

De bestaande verharding (proefvakken) wordt opgenomen en afgevoerd. In de Valtherdijk wordt nieuw asfalt aangebracht. Gelijktijdig wordt de kruising met de Valtherblokken-Zuid herstraat. Het werk wordt uitgevoerd door wegenbouwbedrijf Avitec uit Nieuw Buinen en zal na verwachting tot en met 20 december duren, afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de weg voor doorgaand verkeer gestremd. Uiteraard proberen wij de toegang naar de aanliggende woningen en percelen zo goed mogelijk vrij te houden. Er kan echter incidenteel sprake zijn van overlast. Daarvoor vragen wij uw begrip.

 

Vragen

Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder van Avitec, de heer P. Bolt te bereiken op 06 20 01 64 67. U kunt ook contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 0591.