Ga naar de inhoud

Webwinkel Meedoen

woensdag 2 oktober 2019

Woont u in Borger-Odoorn en hebt u een laag inkomen? Dan komt u misschien in aanmerking voor een budget in onze webwinkel Meedoen. In de webwinkel Meedoen kunnen mensen met een minimuminkomen jaarlijks een bedrag besteden. U kunt voor een budget in 2019 een aanvraag indienen tot 1 november 2019. Vanaf die datum kunnen wij geen aanvragen meer in behandeling nemen voor het huidige jaar. Uiteraard start in 2020 het nieuwe budgetjaar voor de webwinkel Meedoen.

 

Producten

De producten in de webwinkel zijn bedoeld om het meedoen in de maatschappij gemakkelijker te maken. Het aanbod groeit: er komen nog steeds nieuwe producten bij waaruit u kunt kiezen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de contributie van de voetbalvereniging, de schoolreis van uw kind, een voorstelling in het Atlas theater of een paspoort.

 

Meer informatie

Meer informatie en de aanvraagformulieren zijn te vinden op meedoen.borger-odoorn.nl. Als u er niet uitkomt, dan kunt u contact opnemen met het sociaal team in uw buurt. Het sociaal team is te bereiken op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur op telefoonnummer 0800 2009.