Ga naar de inhoud

Gemeente Borger-Odoorn geeft presentje aan ouderen

donderdag 7 mei 2020

Op 5 en 6 mei hebben de collegeleden van de gemeente Borger-Odoorn een bezoek aan de bejaardentehuizen gebracht. In verband met de coronamaatregelen voor bejaardentehuizen wil de gemeente Borger-Odoorn de ouderen een hart onder de riem steken door een presentje aan te bieden.

Burgemeester Jan Seton en wethouders Freek Buijtelaar, Nynke Houwing, Albert Trip en Niek Wind gaan langs verschillende bejaardentehuizen in de gemeente Borger-Odoorn om ouderen een hart onder de riem te steken. Op 5 mei is het college naar Noaberhuis in 1e Exloërmond, de Prinshoeve in Valthermond en Verzorgd wonen in Exloo geweest om een presentje uit te delen. Op 6 mei ging het programma verder naar de Paasbergen in Odoorn, de Wanne in Nieuw-Buinen, en de Borgerhof, de Boerderij en de Herik in Borger.

Het programma bestond uit een muzikaal gedeelte en het overhandigen van een mand met tubes handcrème. In de mand zit ook een kaart met een opbeurende tekst. Mede op verzoek van de bejaardentehuizen heeftt er een draaiorgel gespeeld. Dit orgel heeft op alle locaties gespeeld en was mobiel en corona-proof. Zo hebben alle bewoners van deze tehuizen hier iets van meegekregen.