Ga naar de inhoud

Reminder subsidie Frisse Start

maandag 22 november 2021

Sportverenigingen, buurt- of dorpshuizen, scoutinggroepen, culturele organisatie en gezelligheidsverenigingen kunnen nog tot en met 31 december 2021 de subsidie ‘Frisse Start na Corona’ aanvragen. De subsidie is bedoeld voor het organiseren van sociaal-culturele activiteiten die bijdragen aan de vitaliteit en kwaliteit van leven van de inwoners van de gemeente Borger-Odoorn.

 

Provinciale subsidie

De gemeente heeft € 50.000,- toegekend gekregen van de provinciale subsidieregeling ‘Frisse Start na Corona’. Geld dat speciaal bedoeld is voor vrijwilligersorganisaties zodat zij een frisse (door)start kunnen maken na de corona-pandemie. 

De pandemie is nog niet ten einde en er is nog subsidie over. Daarom brengt de gemeente de regeling nog een keer onder de aandacht. Een financieel steuntje in de rug kan net het verschil maken om (toch) activiteiten te organiseren die de komende periode wat aangenamer maakt. 

Aanvragen subsidie

Aanvragen kunnen tot en met 31 december 2021 ingediend worden via de website van de gemeente. Daarbij maakt het niet uit of het een nieuwe of een bestaande activiteit betreft.