Ga naar de inhoud

BOEIEEE! Dé Jongerenraad van Borger-Odoorn.

Aangenaam 

Wij zijn BOEIEEE! en wij zijn de allereerste Jongerenraad van de gemeente Borger-Odoorn. De Jongerenraad is opgericht door jongeren vóór jongeren in onze gemeente. Het is ons doel dat de stem van de jongeren doorklinkt in het beleid van de gemeente Borger-Odoorn. Daarom willen wij met jullie discussiëren over de onderwerpen die jongeren bezig houden. Door met elkaar in gesprek gaan, weten we beter waar jongeren behoefte aan hebben en kunnen we gerichter actie nemen of onderwerpen op de agenda zetten.

Kortom, we willen actief meedenken en meepraten over zaken die ons jongeren aangaan. We willen verschil maken. Niet passief toekijken, maar actief meedoen.

We werken nauw samen met Wietze van der Harst (Gebiedscoördinator gemeente BO) en Dorien Streutker en Jill Huizing van Jongerenwerk Andes in Borger.

Doe je ook mee?

We willen jongeren in de gemeente helpen en/of ondersteunen waar dat maar mogelijk is. Als je ergens mee zit, bieden we een luisterend oor. Heb je een super goed idee, dan horen we dat ook heel graag. Want we zijn er niet alleen voor problemen, we zijn er natuurlijk ook voor de leuke dingen!

Denk aan het organiseren en realiseren van activiteiten zoals een (online) jongerenfestival of pub quiz, meer uitgaansgelegenheden of openbare hangplekken… Bedenk het maar!

Jouw stem doet ertoe!

Jouw inzicht, kennis, ervaring en beleving BOEIT ons. Met elkaar zijn we, net als onze (groot)ouders ooit waren, de nieuwe generatie inwoners van Borger-Odoorn. Dus als je iets verandert wilt hebben in jouw buurt, dorp of stad, laat van je horen! Alleen dan kunnen wij hier iets mee doen.

Samen maken we het verschil!

Nu kun je denken ‘’BOEIEEE! Wat heb ik hieraan?” Maar we hopen dat dit verandert in “BOEIIEEE! Dààr heb je wat aan!” 

Laat van je horen!

We leren je graag beter kennen. We nodigen je uit om actief met ons mee te denken en te doen via jongerenraadborgerodoorn@gmail.com. Je kunt ons ook volgen via Instagram @boeieeejongerenraad. Wij proberen z.s.m. te reageren op jouw mail of DM (direct message via Instagram).

Kortom, laat ons weten wat je vindt, voelt of denkt. Want wij willen onze gemeente vooral B(L)OEIEND houden voor jongeren!

Onze raadsleden vind je op de pagina raadsleden.