Denk mee over het nieuwe sport- en gezondheidsakkoord

19 mei 2023
Actueel

We gaan aan de slag met een nieuw sport- en gezondheidsakkoord. U kunt meedenken én meedoen. U bent van harte uitgenodigd om bij een van de twee bijeenkomsten aanwezig te zijn. Wilt u een bijdrage leveren aan een gezonder Borger-Odoorn? Meld u dan aan!

Bijeenkomsten  

Datum: Donderdag 25 mei  
Locatie: Valthe ( ‘Ons Dorpshuis’, Hoofdstraat 54) 
Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur 
 
Datum: Dinsdag 30 mei  
Locatie: Buinerveen (Dorpshuis de Viersprong, Hoofdstraat 1) 
Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur 

Tijdens de bijeenkomsten blikken we terug op de afgelopen periode, delen we mooie verhalen en successen, om vervolgens te kijken hoe we met elkaar kunnen komen tot een plan van aanpak voor de komende jaren.  

Aanmelden  

U kunt zich aanmelden voor één van de bijeenkomsten via s.timmer@borger-odoorn.nl of e.kuilman@borger-odoorn.nl. Graag ontvangen we uw naam, (eventueel) de organisatie waar u voor werkt en op welke dag u aanwezig bent. 

Aanmelden kan tot uiterlijk 21 mei.  

Doorstart van het sport- en gezondheidsakkoord 2020

In 2020 hebben we samen met meer dan 80 partners uit onze gemeente het sport- en gezondheidsakkoord ondertekend. In dit akkoord zijn doelen opgesteld en afspraken gemaakt rondom sport, bewegen en een gezonde leefstijl.  

We zijn trots op alle waardevolle initiatieven die zijn opgestart en de mooie resultaten die zijn behaald. Een groot deel van deze initiatieven loopt nog of hebben we af kunnen ronden. Maar er is ruimte en geld voor meer. Graag willen we samen met u een doorstart maken voor een vernieuwd plan voor de gemeente Borger-Odoorn.