Hoofdstraat Buinerveen

Wij zijn bezig met de voorbereiding van de verbetering van de Hoofdstraat Buinerveen en het Zuiderdiep Nieuw-Buinen. Het gaat om het gedeelte tussen de kruising dorpshuis De Viersprong in Buinerveen en de Drentse Mondenweg.

Op deze pagina vindt u alle publicaties over dit project en leest u de laatste stand van zaken. U kunt ook tekeningen bekijken en downloaden. De tekeningen zijn groot. Het kan even duren voordat u de tekening ziet.

Definitieve plantekeningen

Na het houden 2 informatieavonden en het verwerken van 2 reactierondes van de aanwonenden zijn de definitieve plantekeningen vastgesteld. Zie onderstaande tekeningen. Op basis van deze tekeningen wordt het werk aanbesteed.

Medio juni 2023 start de uitvoering. Voorafgaand aan de start van het project ontvangen de direct aanwonenden nog een brief met aanvullende informatie.

Heeft u in de tussentijd nog vragen/opmerkingen? Mail dan naar gemeente@borger-odoorn.nl, of bel naar 14 0591 en vraag naar de heer J. Gardenier.

Kunt u de tekeningen niet lezen of heeft u vragen, neem dan contact met ons op. 

Tekeningen verlichting

Hieronder kunt u de tekeningen van het concept-plan verlichting bekijken. U ziet ook de tekeningen van de nieuwe plekken van de openbare verlichting.