Ga naar de inhoud

Duurzame Huizen Route in Borger-Odoorn

dinsdag 2 oktober 2018

Duurzame Huizen Route

Op zaterdag 3 en 10 november wordt voor de 6e keer de Duurzame Huizen Route georganiseerd. De Gemeente Borger-Odoorn doet mee aan de Duurzame Huizen Route om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren om hun woning te verduurzamen.  Huiseigenaren in heel Nederland openen hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt.

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route
Heeft u besparende maatregelen genomen of wekt u zelf energie op en vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Meld uw woning aan en deel uw duurzame woonverhaal. U kunt uw woning aanmelden op: https://duurzamehuizenroute.nl/gemeente/borger-odoorn

Van gasloos wonen tot woningen met dak- en gevelisolatie, op duurzamehuizenroute.nl is elk verhaal welkom. Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen kunt u meedoen aan de Duurzame Huizen Route. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan waar zij langere tijd mee bezig zijn. Voor bewoners die zich willen oriƫnteren, is het waardevolle informatie om van u te horen hoe uw stappenplan eruitziet.

Win een weekendje weg!
Stelt u uw huis open op zaterdag 3 en 10 november of gaat u zelf op bezoek? Dan maakt u kans op een midweekje weg op een bijzondere plek: Het strohotel in Haps (Brabant).