Ga naar de inhoud

Fotowedstrijd gemeentegids

maandag 6 mei 2019

Fotowedstrijd nieuwe gemeentegids

De gemeente Borger-Odoorn kent veel fotogenieke plekken. En ongetwijfeld ook veel inwoners die graag mooie foto’s maken. Fotografeert u graag? Doe dan mee met de fotowedstrijd voor onze nieuwe gemeentegids en maak kans op een leuke prijs. Bovendien ziet u uw foto(‘s) dan, voorzien van uw naam,  misschien wel terug in de gemeentegids die in september verschijnt.

 

Hoe meedoen

Stuur voor 29 mei 2019 uw mooiste digitale foto(‘s) uit de gemeente Borger-Odoorn naar communicatie@borger-odoorn.nl, onder vermelding van ‘fotowedstrijd gemeentegids’. Het kan gaan om foto’s van de omgeving, natuur, evenementen, dagelijkse dingen: alles wat u kenmerkend vindt voor onze gemeente. U mag per persoon maximaal vijf foto’s insturen Maakt u foto’s waar mensen op staan? Vraag hen dan vooraf toestemming om deze foto’s in te sturen. Vermeld in de mail uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en een omschrijving van waar u de foto gemaakt hebt.

 

Prijzen en plaatsing

Als u meedoet maakt u kans op plaatsing van uw foto’s in de gemeentegids, en op een van de drie prijzen: een waardebon van € 75,- (eerste plaats), € 50,- (tweede plaats) of € 25,- (derde plaats). Een deskundige jury, onder voorzitterschap van burgemeester Jan Seton, maakt een keuze uit de inzendingen. Ook foto’s die niet in de prijzen vallen komen in aanmerking voor plaatsing in de gemeentegids. Met het insturen geeft u hier toestemming voor, ook voor het gebruik op andere promotiemiddelen van de gemeente.

 

Voorwaarden

·         Inzending van foto’s voor deze wedstrijd houdt automatisch acceptatie van deze wedstrijdvoorwaarden in.

·         U kunt tot 29 mei 2019 maximaal 5 foto’s per persoon mailen naar communicatie@borger-odoorn.nl, onder vermelding van ‘fotowedstrijd gemeentegids’. Vermeld in de mail ook uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en een omschrijving van waar u de foto gemaakt hebt. Deze gegevens gebruiken wij alleen om contact met u op te nemen over de fotowedstrijd, als dat nodig is.

·         Foto’s moeten worden aangeleverd als jpg met een minimale resolutie van 300 dpi of een bestandsgrootte van minimaal 1 Mb.

·         Met het insturen van uw foto(‘s) geeft u toestemming voor het gebruik hiervan voor de gemeentegids, maar ook voor andere promotiemiddelen van de gemeente zoals de website, sociale media en drukwerk.

·         Deelnemers moeten ten tijde van het insturen 18 jaar of ouder zijn, en woonachtig in de gemeente Borger-Odoorn.

·         De deelnemer moet zelf de maker van de foto zijn. Als met de ingezonden foto op welke manier dan ook inbreuk wordt gemaakt op de auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de deelnemer daarvoor geheel verantwoordelijk.

·         De deelnemer garandeert dat hij/zij rechthebbende is op de door hem/haar ingezonden foto. In geval van aansprakelijkheid wegens (vermeende) inbreuk op rechten van derden met betrekking tot de foto – of dit nu auteursrechten of andere rechten zijn – vrijwaart de deelnemer de wedstrijdorganisatie tegen deze aansprakelijkheid.

·         De auteursrechten op de ingezonden foto’s berusten in alle gevallen bij de deelnemers.  Het meedoen aan de wedstrijd behelst in geen geval enige overdracht van deze auteursrechten.

·         Indien op de foto een persoon herkenbaar in beeld wordt gebracht, dan zorgt de deelnemer ervoor dat deze persoon schriftelijk toestemming heeft gegeven voor inzending en verder gebruik van de foto.

·         Personen die betrokken zijn bij de wedstrijdorganisatie en/of de jury maken geen kans op een prijs.

·         Een gemeentelijke jury, onder voorzitterschap van de burgemeester, stelt de winnaars vast.

·         De drie prijswinnaars én de andere inzenders van wie een of meerdere foto’s worden geplaatst, krijgen voor 1 juli 2019 bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

·         Conflicten worden beoordeeld naar Nederlands recht.