Ga naar de inhoud

Stremming fietspad Kavelingen Valthermond

woensdag 12 september 2018

Op woensdag 12 september wordt gestart met verbeteren van het fietspad langs de Kavelingen in Valthermond, tussen de Musselweg en de gemeentegrens met Musselkanaal. Tijdens de uitvoering worden de fietsers op de rijbaan geleid en wordt de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Een omleidingsroute via de Musselweg en Zandberg is met borden aangegeven. De haltes langs de Kavelingen van buslijn 74 van Qbuzz komen te vervallen. De bus rijdt via Zandberg en de Musselweg.

 

Wat gaat er precies gebeuren?

De werkzaamheden bestaan uit opbreken van het oude (asfalt)fietspad en het opnieuw aanbrengen van een betonverharding. Na het uitharden van het beton worden de inritten aangestraat en de bermen afgewerkt. Het werk wordt uitgevoerd door de firma Hemmen uit Emmen en duurt ongeveer 6 weken.

 

Bewoners en perceelgebruikers Kavelingen

Tijdens de werkzaamheden is de weg voor doorgaand verkeer gestremd. Uiteraard proberen wij de toegang naar de aanliggende woningen en percelen zo goed mogelijk vrij te houden. Tijdens het uitharden van het betonfietspad worden bruggen over het fietspad gelegd, zodat de woningen/percelen bereikbaar blijven.

 

Meer informatie

Bij eventuele vragen of  problemen kunt u contact opnemen met de heer Marcel Bolk van de firma Hemmen. U kunt hem tijdens kantooruren bereiken op 06 23 52 31 73.