Ga naar de inhoud

Webwinkel Meedoen uitgebreid

dinsdag 29 mei 2018

De webwinkel Meedoen van de gemeente Borger-Odoorn is uitgebreid. Zo zijn er meer mogelijkheden om te zwemmen,  kunt u van uw budget een kinderfeestje geven, workshops volgen en schoolspullen krijgen. Als het nieuwe theaterseizoen weer begint zullen er ook kaartjes voor voorstellingen in het Atlas theater en in theater Geert Teis verkrijgbaar zijn.

 

In de webwinkel Meedoen van de gemeente Borger-Odoorn kunnen mensen met een kleine portemonnee jaarlijks een bedrag besteden. De producten in de webwinkel dragen allemaal bij aan meedoen in deze maatschappij. Als u nog budget hebt om uit te geven op de webwinkel, neemt u dan weer eens een kijkje op de webwinkel. Het aanbod verandert het hele jaar door, dus houdt de website goed in de gaten. Als u een budget wilt aanvragen, dan treft u de aanvraagformulieren op de webwinkel aan. (www.meedoen.borger-odoorn.nl)

 

Vragen

Hebt u vragen over de webwinkel Meedoen? Dan kunt u bellen met het sociaal team op 0800-2009. Ook kunt u een inloopochtend bezoeken op maandag, woensdag of vrijdag tussen 09:00 en 12:00 (MFA Noorderbreedte, MFA ’t Brughuus of Hoofdstraat 23 in Borger)