Ga naar de inhoud

Werkzaamheden water- en gasleidingen Borgerderweg Odoorn

dinsdag 28 augustus 2018

Deze week start de Waterleidingmaatschappij Drenthe (WMD) samen met Enexis met het verbeteren van de water- en gasleidingen langs de Borgerderweg in Odoorn. Het betreft het gedeelte tussen de Exloërweg en de aansluiting met de N34.

Wat gaat er precies gebeuren?

De werkzaamheden bestaan uit het leggen van nieuwe leidingen, het buiten gebruik stellen van de oude leidingen en het overzetten en vervangen van de huisaansluitingen. De werkzaamheden duren ongeveer 3 maanden en worden uitgevoerd door de firma Alsema.

Bewoners van de Borgerderweg
Tijdens de werkzaamheden wordt de water- en gaslevering een aantal momenten onderbroken. Aanwonenden ontvangen hierover tijdig bericht. Door de werkzaamheden is er ook kans op lagere waterdruk. U merkt dit bij het opendraaien van de kraan. Ook kan er soms even troebel water uit de kraan komen. Dit wordt veroorzaakt door ijzerdeeltjes die in het water bewegen door een veranderende stroomrichting. Dit is niet schadelijk voor de gezondheid. Wel kan het vlekken in het wasgoed veroorzaken. Controleer daarom de kleur van het water voor u de wasmachine aanzet.

 

 

 

Vragen

 

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie vragen over de watervoorziening, neemt dan contact op met de heer A. Biesma van de WMD, tel: 06-55766852.
Voor vragen over de gasaansluiting kunt u stellen aan de heer R.Velema, tel: 06-46618811.