Ga naar de inhoud

Gemeentegids

De digitale gemeentegids bevat de belangrijkste informatie over onze gemeente en de gemeentelijke organisatie. Daarnaast vindt u er een uitgebreid overzicht in met de contactgegevens van verenigingen, ondernemers en andere organisaties in de gemeente Borger-Odoorn. Er is een speciale, toegankelijke versie van de gemeentegids voor blinden, slechtzienden en dyslectici. Ten slotte kunt u er een e-book van de papieren gemeentegids bekijken.

 

Papieren gemeentegids

De gemeentegids verschijnt jaarlijks ook in papieren vorm, en wordt huis-aan-huis verspreid in de gemeente. Hebt u geen gids ontvangen? Dan kunt u een exemplaar afhalen bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis of aanvragen via het aanvraagformulier gemeentegids

 

Aanmelden of wijzigingen doorgeven

Om de digitale gemeentegids actueel te houden, verwerkt uitgever Akse Media doorlopend wijzigingen en aanvullingen van vermelde organisaties. Deze worden jaarlijks ook verwerkt in de papieren gemeentegids. Wijzigingen kunt u mailen naar redactie@aksemedia.nl onder vermelding van ‘gemeentegids Borger-Odoorn’. Dat geldt ook voor toevoeging van uw organisatie aan het adressenoverzicht.