Participatiesessie Borger Koesteeglocatie 2 juli gaat door

27 juni 2024
Actueel

Op dinsdag 2 juli organiseren wij een participatiesessie over de woningbouwontwikkeling op de Koesteeglocatie in Borger. De aanvang is om 19.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur).

De bijeenkomst gaat door!

We zijn ons ervan bewust dat het Nederlands elftal op dezelfde dag om 18.00 uur de 8e finale van het EK speelt. We begrijpen dat velen dit graag willen zien. Daarom hebben wij overwogen om een andere datum te zoeken voor de bijeenkomst. Toch hebben we besloten de participatiesessie door te laten gaan. 

Waarom gaat de bijeenkomst wel door?

We willen graag dat zoveel mogelijk inwoners vóór de zomervakantie de gelegenheid hebben het conceptontwerp te bekijken, zodat vakantieplannen geen belemmering vormen. Op dit moment is het niet meer mogelijk om de sessie te annuleren. Op deze korte termijn lukt het ons namelijk niet om alle inwoners te bereiken. 

Er komt een extra bijeenkomst

De Koesteeglocatie is samen met de inwoners ontwikkeld. We vinden het belangrijk om het uiteindelijke conceptontwerp met zoveel mogelijk mensen te delen en vragen hierover te beantwoorden. Daarom organiseren we nog een extra sessie na de zomervakantie. De datum weten wij nog niet, hierover informeren wij u later. Op deze manier hopen wij iedereen de kans te geven om het ontwerp te bekijken. 

U bent welkom!

We hopen u te mogen verwelkomen op dinsdag 2 juli, of tijdens de extra sessie na de zomervakantie, om de plannen met u te delen. Graag tot dan!