Uitnodiging: denk mee over Borger Koesteeg locatie

21 november 2023
Actueel

Vorig jaar is er een woonwensenonderzoek gehouden onder de inwoners van Borger. Daaruit kwam de Borger Koesteeg locatie naar voren als gewenste locatie voor woningbouw. Deze locatie willen we graag samen met de inwoners tot ontwikkeling brengen. Wij nodigen u daarom graag uit in de Kerk 't Anker aan de Hoofdstraat 9 in Borger.

Ontwikkeling van Borger Koesteeg locatie

U bent van harte welkom om een tweede keer mee te denken over de ontwikkeling van Borger Koesteeg locatie: het laatste stukje van Daalkampen, rond het nieuwe Esdalcollege en de Koesteeg locatie aan de noordkant van de N374.

Beelden delen over drie denkrichtingen

Tijdens de avond nemen we u mee in de ontwikkelingen tot nu toe. Er zijn er drie denkrichtingen bedacht aan de hand van de input van de eerste participatiesessie. We zouden dan ook graag gezamenlijk beelden en ideeën willen delen over deze drie denkrichtingen.

Sessie van 19.00 – 20.00 uur

De participatiesessie is op dinsdagavond 19 december 2023. De sessie start om 19.00 uur en duurt tot 20.00 uur (inloop 18.45 uur). U hoeft zich niet aan te melden. We geven een centrale introductie, waarna u zelf de verschillende denkrichtingen kan bekijken.

U bent dinsdagavond 19 december van harte welkom in kerk ’t Anker aan de Hoofdstraat 9 in Borger.