Verkiezing Drentse Onderneming 2023 van start

07 maart 2023
Actueel
logo verkiezing Drentse onderneming van het jaar 2023

De strijd om de titel ‘Drentse Onderneming van het jaar 2023’ gaat van start. Iedereen kan kandidaten voordragen voor deze prestigieuze titel, via de website  drentseondernemingvanhetjaar.nl. Op de site staan ook de voorwaarden waaraan een nominatie moet voldoen. Een vakjury beoordeelt bedrijven onder meer op prestaties, creativiteit, innovatie en maatschappelijk ondernemen.

Sinds 1993

De verkiezing van ‘Drentse Onderneming van het Jaar’ bestaat sinds 1993. Sindsdien wonnen vier bedrijven uit Borger-Odoorn deze verkiezing. Dat is een prachtig resultaat. Zeker gezien het feit dat Borger-Odoorn ongeveer 5% van het totaal aantal van 40.000 ondernemers in de provincie herbergt. Nu is er dus weer een nieuwe kans voor de bedrijven uit Borger-Odoorn om deze titel in de wacht te slepen.

Ondernemersnieuwsbrief Borger-Odoorn

Sinds enige tijd is er een nieuwsbrief met interessante info voor ondernemers uit Borger-Odoorn. Die is aan te vragen via ondernemen@borger-odoorn.nl of neem contact op met  bedrijvencontactfunctionaris Dirkjan Haan (d.haan@borger-odoorn.nl).