Voucherregeling voor digitalisering Drentse bedrijven verlengd

25 mei 2023
Actueel

Bedrijven in Drenthe kunnen voor verbetering van digitalisering en digitale veiligheid een beroep doen op de subsidieregeling Digitaliseringsvoucher Drenthe. Die regeling wordt vanwege grote belangstelling verlengd.

Waarvoor is de voucher?

De Digitaliseringsvoucher Drenthe geldt voor bedrijven met een fysieke vestiging in Drenthe. Een voucher kan worden aangevraagd voor de aanschaf van nieuwe producten, processen en diensten van een externe leverancier. Ook kan het worden gebruikt om bestaande producten, diensten of processen te verbeteren door het toepassen van digitalisering. Denk hierbij aan het opzetten of verbeteren van een webshop, het koppelen van een webshop aan de voorraadadministratie of het laten uitvoeren van een scan om de digitale veiligheid te verbeteren. Aanvragers kunnen een subsidie ontvangen tot 50% van de totale projectkosten (minimaal €1.500,- tot maximaal €3.000,-).

Voucher aanvragen

Wilt u meer informatie? Of wilt u de voucher aanvragen? Kijk voor alle voorwaarden op de website van het Samenwerkingsverband Noord Nederland.