Werkzaamheden kruispunt Parklaan/Dwarsdiep Nieuw-Buinen

12 september 2023
Actueel

Voor de zomervakantie is begonnen met het aanleggen van een nieuwe fietsstraat in de Dwarskade in Nieuw-Buinen. Ook is het kruispunt Noorderdiep-Dwarsdiep aangepast. Aannemer De Roo is nu begonnen aan de laatste fase van de werkzaamheden. In deze fase wordt het kruispunt Parklaan/Dwarsdiep gereconstrueerd. Hiervoor is het Dwarsdiep afgesloten van 4 tot en met 29 september.

Bereikbaarheid Nieuw-Buinen

Er is een ‘doorsteek’ van asfalt gemaakt tussen de Parklaan en de rotonde bij de Aldi. Zo blijft Nieuw-Buinen bereikbaar tijdens de werkzaamheden aan de kruising. Daarnaast kunt u omrijden via de Mondenweg. Deze omleiding is met borden aangegeven.

Nieuw asfalt


In de week van 25 tot en met 29 september wordt er nieuw asfalt aangebracht op de kruising. De ‘doorsteek’ naar de Parklaan is dan niet beschikbaar. U kunt Nieuw-Buinen dan alleen bereiken via de Mondenweg.

Heeft u vragen?


Neem contact op met aannemer de Roo over de uitvoering en de planning . Voor andere vragen kunt u contact met ons opnemen. 

Meer geplande wegwerkzaamheden

Wilt u weten welke andere fietspaden en wegen in onze gemeente binnenkort worden gerenoveerd? Kijk op onze website voor meer informatie.