Ga naar de inhoud

Jolanda Brouwer

Jolanda Brouwer

Mijn naam is Jolanda Brouwer en woon samen met mijn gezin in Borger. Nadat ik een keer binnen mijn familiekring werd gevraagd om een huwelijk te voltrekken, wat een ontzettend bijzonder en onvergetelijk moment is geworden, ben ik nu één van de buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand van deze gemeente. Het is de leukste baan die ik me kan bedenken en zie het als een groot kado dat ik mag bijdragen aan een van de mooiste dagen van jullie leven.
Jullie hebben plannen om te gaan trouwen en dat kan tegenwoordig op heel veel verschillende manieren. In alle gevallen bekent het dat jullie een fantastische tijd tegemoet gaan. Een tijd waarin er van alles voorbereid moet worden zoals het kiezen van een datum, een locatie en de ringen. Of misschien juist wel allemaal niet. Jullie denken in ieder geval na over met wie en hoe jullie deze dag willen beleven.

Jullie moment, jullie dag moet vooral worden gevierd op de manier die bij jullie past!

Voor de voltrekking van het huwelijk mogen jullie zelf een trouwambtenaar kiezen, ik wil er alles aan doen om jullie ceremonie onvergetelijk te maken. Ik kom graag bij jullie langs om kennis te maken en om te praten over leuke, lieve, warme maar ook grappige en soms ook genante momenten uit jullie levens. Vervolgens stel ik een persoonlijke speech samen waarin ik uiteraard rekening houd met al jullie speciale wensen.