Ga naar de inhoud

Kim Brinks-de Vries

Kim Brinks-de Vries

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Dit betekent een trouwjurk en pak uitzoeken, kaartjes laten drukken en een locatie regelen. Het maken van een keuze voor een trouwambtenaar is daar onderdeel van. Wat leuk dat jullie de moeite nemen om meer over mijn collega’s en mij te lezen.  Mijn naam is Kim Brinks- de Vries, een jonge en enthousiaste dame. Naast mijn te gekke baan als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente Borger-Odoorn ben ik ook Directie-adviseur bij de Provincie Drenthe. Het luisteren naar jullie wensen, het schrijven van een persoonlijke en creatieve toespraak is mij op het lijf geschreven. 

Het ja-woord is een belangrijk moment in jullie leven. Het is een dag die in het teken staat van jullie liefde voor elkaar. Een dag die jullie willen beleven met mensen die jullie lief zijn en waar nog lang aan teruggedacht wordt. De huwelijksceremonie is een van de romantische hoogtepunten van de trouwdag. Ik vind het als trouwambtenaar dan ook belangrijk om jullie goed te leren kennen en te horen hoe jullie de grote dag voor jullie zien. De grote lijnen, maar ook de details, zodat ik goed weet wat past en wat niet. Alles is bespreekbaar en samen bepalen we de sfeer en de inhoud van de huwelijksceremonie, zodat dit aansluit bij jullie onvergetelijke dag.

Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan en een rol te spelen tijdens één van de speciaalste en misschien wel spannendste dagen van jullie leven!  Ook kan ik me voorstellen dat je ook meer over mij zou willen weten, zodat je kan inschatten of wij zouden klikken. Een klik met een trouwambtenaar is ontzettend belangrijk! Neem gerust een kijkje op mijn Facebook-profiel of bel me op 06-2220431.  

 

Hopelijk tot gauw!

 

 

 

Hopelijk tot gauw!