Ga naar de inhoud

Zuiderdiep Valthermond

Welkom bij de bijeenkomst over over de verbetering van de bruggen in Valthermond, tussen de Drentse Mondenweg en de Kavelingen. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is deze bijeenkomst digitaal. U heeft hierover een brief ontvangen. De bijeenkomst verloopt via Teams.

Digitale informatieavond

In de brief die u van de gemeente heeft gekregen staat een tijdstip waarop we graag met u in gesprek gaan. Als u op het genoemde tijdstip op onderstaande link klikt, dan opent een venster met Teams. U krijgt de vraag hoe u deelt wilt nemen.

  1. Teams downloaden: heeft u geen Teams op uw apparaat geïnstalleerd en wilt u dit wel installeren? Kies dan voor de eerste optie. Doe dit ruim voor het tijdstip dat voor u geldt.
  2. Doorgaan in deze browser: u hoeft niets te installeren en kunt via uw standaardprogramma (Chrome, Edge, Safari of Firefox bijvoorbeeld) aan de bijeenkomst deelnemen. 
  3. Teams openen: kies voor deze optie als u het programma Teams al op uw computer heeft. 

Tips

  • Advies: kies bij bovenstaande voor optie 2.
  • Zorg dat het geluid van uw computer aanstaat.
  • Als het mogelijk is graag een apparaat met een camera gebruiken.
  • Heeft u geen webcam en/of geluid kies dan voor deelnemen via een mobiele telefoon.

Deelnemen aan de digitale informatieavond

We hopen dat u digitaal aan kunt sluiten. Mocht het niet lukken en wilt u iets kwijt over het plan? U mag  uw opmerkingen mailen naar gemeente@borger-odoorn.nl onder vermelding van zaaknummer 112093-2021.