Alina de Roo

Alina de Roo

Even voorstellen

Mijn naam is Alina de Roo, geboren in 1964 in de Sellingerbeetse. Ain Westerwolds wicht dus. Ik ben al jarenlang werkzaam in beroepen en organisaties die alles te maken hebben met verbindingen van mensen onderling en de zingeving daarvan. Diverse opleidingen en waardevolle levenslessen hebben mijn kennis en kunde verrijkt en dat draag ik dan ook graag uit in mijn praktijk Rondom Relaties. Als geestelijk verzorger sta ik mensen met alle kennis en kunde bij als het gaat om levensproblemen, werk gerelateerde problemen en zingevings- en levensvragen.

En… nu mag ik ook verbintenissen sluiten als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) van de gemeente Borger-Odoorn. Hoe kan ik zinvol bijdragen aan de verbintenis die jullie aangaan?

De trouwdag

Een huwelijksceremonie is voor mij, naast de van rechtswege erkende vereniging van twee personen, ook het voltrekken van een ritueel. Je belooft elkaar liefde en trouw. Daar horen mooie teksten, symbolen en handelingen bij. Persoonlijk vind ik het een eer om samen met jullie te zoeken naar een mooie en zinvolle manier om jullie huwelijksvoltrekking en de verbintenis die jullie aangaan zo persoonlijk mogelijk te maken.

Het voltrekken van huwelijken en geregistreerde partnerschappen kan door mij ook in het Gronings, Duits of Engels worden gedaan.