Gemeentegids

Elk jaar verschijnt onze gemeentegids met de belangrijkste informatie over onze gemeente. Digitaal en op papier. Heeft u de papieren versie niet ontvangen? Vraag de gemeentegids dan online aan. Wij sturen hem dan naar u op.

Digitale gemeentegids

Onze digitale gemeentegids bevat de belangrijkste informatie over onze gemeente en de gemeentelijke organisatie. Er staat ook een overzicht in van verenigingen, ondernemers en organisaties in onze gemeente en hoe u ze kan bereiken. Kunt u de PDF niet goed lezen? Gebruik dan de meer toegankelijke versie van onze gemeentegids

Papieren gemeentegids

Elk jaar verschijnt de gemeentegids ook op papier. Wij verspreiden hem dan huis-aan-huis in onze gemeente. Heeft u geen gids ontvangen? Dan kunt u een exemplaar afhalen bij ons gemeentehuis of online aanvragen.

Aanmelden of wijzigingen doorgeven

Wij vinden het belangrijk dat de informatie in onze gemeentegids klopt. Klopt de informatie over een organisatie niet meer? Dan past uitgever Akse Media het aan. 

Ziet u informatie die niet meer klopt? Of heeft u een aanvulling? Dan kunt u mailen naar redactie@aksemedia.nl onder vermelding van 'gemeentegids Borger-Odoorn'. U kunt hier ook naartoe mailen als u uw organisatie in het adressenoverzicht van de gemeentegids wilt toevoegen.