Gezonde leefstijl

Wij vinden het stimuleren van sport, gezondheid en bewegen erg belangrijk. In onze gemeente zijn combicoaches actief om sport, bewegen en een gezonde(re) leefstijl van inwoners te stimuleren. 

Visie en uitvoeringsplan

In onze visie op gezondheid, sport en bewegen staat hoe wij inwoners willen helpen bij een gezonde leefstijl. We doen dit samen met partners en andere betrokkenen. Zoals inwoners die graag meedenken. We zetten in op preventie. Meer dan 80 partners uit onze gemeente hebben het sport- en gezondheidsakkoord ondertekend. We hebben onze visie vertaalt naar een uitvoeringsplan. In dit plan staan de doelen en werkzaamheden van de combicoaches. 

Hulp bij een gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl is niet altijd makkelijk. Wilt u hulp bij een gezonde leefstijl? In onze gemeente zijn activiteiten en organisaties die u kunnen helpen:

Contact

Wij zoeken nieuwe ideeën die onze inwoners helpen naar een gezonde leefstijl. Heeft u een goed idee? Neem dan contact met ons op. Wilt u onze visie en het uitvoeringsplan bekijken? Mail dan naar gezondeleefstijl@borger-odoorn.nl.