Renate Orsel

Renate Orsel is trouwambtenaar bij de gemeente Borger-Odoorn

Even voorstellen

Mag ik jullie trouwambtenaar zijn?

De dag waarop jullie ‘ja’ tegen elkaar zeggen, wordt een dag om te koesteren. Daaraan wil ik in mijn rol als trouwambtenaar graag een zorgvuldige bijdrage leveren. Allereerst mijn gelukwensen en felicitaties voor jullie voorgenomen huwelijk of partnerschapsregistratie. 

Ik stel mij graag even kort voor. Mijn naam is Renate Orsel-Kanne. Ik woon met mijn man John, kinderen Donna en Rens en onze rode je-weet-wel-kater Coco in Emmen. Het sluiten van huwelijken combineer ik met een leuke, afwisselende en inhoudelijk interessante baan als Adviseur grondzaken/projectleider bij de gemeente De Wolden-Hoogeveen. 

Ik zit niet graag stil, het leven is zo mooi. ‘Haal eruit wat erin zit’, past bij mij. Ik word helemaal enthousiast van sportief bezig zijn, reizen, toneel spelen en nog veel meer leuke dingen.  Ik geniet van de rust en schoonheid van de natuur en de warmte en gezelligheid van mensen.  

De trouwdag

Genoeg over mij. Jullie zijn voorbereidingen aan het treffen voor een hele speciale dag, jullie huwelijksdag. Daarvoor kiezen jullie een trouwambtenaar waar je een klik mee hebt. 

Ik ben trouwambtenaar geworden vanwege mijn oprechte interesse in mensen. Tijdens de ceremonie wordt jullie liefde voor elkaar bevestigd door het huwelijk. Dat is best spannend, voor jullie als bruidspaar maar ook voor  jullie gasten.  Het ene paar wil dit groots en meeslepend vieren en het andere paar klein en ingetogen. Wat jullie wens ook is, saai wordt het absoluut niet!

Het bruidspaar dat ik mag trouwen, kan een ontspannen, respectvolle ceremonie verwachten met ruimte voor humor, emotie en interactie.

Jullie gaan een prachtige huwelijksdag beleven samen met familieleden en vrienden. Als hoogtepunt van de dag laat ik jullie tijdens de ceremonie stralen. Een goed voorgesprek waarbij wij elkaar goed leren kennen, is van groot belang. Ik kijk erg uit naar dit gesprek en neem de tijd om jullie wensen en vragen goed door te nemen. Jullie bepalen het karakter van de dag en ik buig daarin mee. Ik laat jullie echt bijdragen aan jullie huwelijksceremonie.  

Ik ben erg benieuwd welke mooie locatie in de gemeente Borger-Odoorn jullie trouwlocatie wordt en wens jullie graag veel plezier bij het treffen van alle voorbereidingen.  Hopelijk tot ziens!