Actueel overzicht

Het laatste nieuws vindt u op deze pagina. Ouder nieuws is terug te vinden in het webarchief.

RSS-feed
 • Voucherregeling voor digitalisering Drentse bedrijven verlengd

  Bedrijven in Drenthe kunnen voor verbetering van digitalisering en digitale veiligheid een beroep doen op de subsidieregeling Digitaliseringsvoucher Drenthe. Die regeling wordt vanwege grote belangstelling verlengd.

 • Lekker doorfietsen via een doorfietsroute?

  De gemeenten Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn, Provincie Drenthe en het Rijk willen het fietsen meer stimuleren door doorfietsroutes aan te leggen. Tijdens 3 inloopbijeenkomsten kunt u ze bekijken en uw mening geven.

 • Doe niet te veel gewicht in uw container

  De laatste tijd merkt onze afvalinzamelaar PreZero dat er regelmatig te zware containers aan de weg worden gezet. In de containers mag niet meer dan 80 kilo afval zitten.

 • Borger-Odoorn blijft investeren in leefbaarheid

  Door de hoge inflatie leven we in onzekere tijden. Toch stelt het college van Borger-Odoorn aan de gemeenteraad voor om te blijven investeren in de leefbaarheid in de gemeente. Dat blijkt uit de jaarstukken.

 • Denk mee over het nieuwe sport- en gezondheidsakkoord

  We gaan aan de slag met een nieuw sport- en gezondheidsakkoord. U kunt meedenken én meedoen. U bent van harte uitgenodigd om bij een van de twee bijeenkomsten aanwezig te zijn.

 • Vervangen waterleiding Borger-Drouwen

  Maandag 22 mei start de WMD met het vervangen van de waterleiding tussen Borger en Drouwen. Deze werkzaamheden duren naar verwachting ongeveer 5 weken. 

  De weg wordt vanuit Borger richting Drouwen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Een omleiding staat aangegeven over de Molenplaatsweg.
 • Kunstenaars en creatievelingen opgelet!

  Bent u creatief en wilt u Drenthe promoten tijdens het EK wielrennen in september? Ontwerp en bouw dan een tijdelijk kunstwerk voor langs de route.

 • Week zonder afval

  Bewuster omgaan met afval en de hoeveelheid die je produceert verminderen. Dat is de uitdaging van maandag 22 tot en met zondag 28 mei.