Openbare verlichting

Heeft een lantaarnpaal een kapotte lamp? Een storing in de straatverlichting kunt u online aan ons doorgeven. Elke lantaarnpaal heeft op ooghoogte een witte sticker met uniek nummer. Dit nummer bestaat uit een letter en drie cijfers, bijvoorbeeld B201. Geef bij een storing dit nummer door. Zo weet de monteur welke lantaarnpaal hij moet repareren.

Hoe lang duurt het?

Een kapotte lamp is binnen 10 werkdagen opgelost, meestal sneller. Andere storingen, zoals een aangereden lantaarnpaal duren wat langer. Kapotte materialen moeten we namelijk bestellen. U kunt zien of de monteur al is geweest. Er hangt dan een lintje om met de naam van het bedrijf ‘SWARCO’. U hoeft dan niets meer te doen.

Is er een onverwachte noodsituatie, zoals een aanrijding? Dan kunt u ons ook buiten kantooruren bellen op het storingsnummer: 06 53 72 94 53.

Licht in de openbare ruimte

De lantaarnpalen langs de straat zijn van ons. Binnen de bebouwde kom is goed licht belangrijk. Daardoor kunt u zien wie eraan komt en voelt iedereen zich veilig. Buiten de bebouwde kom plaatsen we minder verlichting. Veel van onze lantaarnpalen hebben LED-verlichting.

Als we spreken over openbare verlichting, is dat niet alleen de straatverlichting. Ook verlichting in bushokjes, lichtzuilen, plattegronden en monumenten vallen onder de openbare verlichting.

Bekijk ons beleid over openbare verlichting: Licht in de openbare ruimte Borger-Odoorn (beeldendbeleid.nl)externe-link-icoon

Projecten

Regelmatig worden verlichtingsprojecten uitgevoerd. Vaak in combinatie met wegenprojecten. Benieuwd naar andere projecten? Ga voor het overzicht naar onze webpaginaexterne-link-icoon