Oproep aan verenigingen en organisaties: Beleef- en beweegweek

28 mei 2024
Actueel

De Nationale Sportweek

De gemeente Borger-Odoorn doet weer mee aan de Nationale Sportweek! De Nationale Sportweek is van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september en heeft als thema ‘Beleef en Beweeg’. 

Doet uw vereniging of organisatie mee?

De beleef- en beweegweek draait om het ervaren van activiteiten. Als vereniging of organisatie nodigen we u uit om mee te doen! Organiseer een sport- en/of beweegactiviteit en voeg hier ook een deel beleving aan toe. Denk aan kunstwandelingen, yoga in de buitenlucht, danslessen, sportevenementen met side events, culturele festivals en educatieve workshops.  

Wat organiseert uw vereniging?

Laat het ons voor 1 september 2024 weten via www.actiefborgerodoorn.nl! Dan nemen wij het op in het programma. Organiseert uw vereniging geen speciale activiteit, maar zijn er wel open trainingen? Meld deze activiteit dan ook aan! Samen maken we er een succesvolle beleef- en beweegweek van!

Wilt u inspiratie of ondersteuning? 

Neem dan per mail of telefonisch contact op met Esther Kuilman of Lisan van der Deijl.

Voor sport

Combicoach Esther Kuilman

e.kuilman@borger-odoorn.nl of telefoonnummer 0655392806

Voor cultuur

Cultuurcoach Lisan van der Deijl:

l.vddeijl@borger-odoorn.nl of telefoonnumer 0655392937

U kunt subsidie aanvragen

Voor het organiseren van een activiteit in de Nationale Sportweek kunt u de subsidie ‘Maatschappij’ aanvragen via onze webpaginaexterne-link-icoon.  Doet u hiervoor een aanvraag? Vermeld dan ‘NSW’ voor de activiteit.