Yvonne Kooi

Trouwambtenaar Yvonne Kooi

  Even voorstellen

  Mijn naam is Yvonne Kooi, geboren in 1969 in het Groningse Ten Boer. Na veel omzwervingen in binnen- en buitenland ben ik, samen met mijn twee dochters en zoon, sinds 2004 woonachtig in Borger. Een heerlijke omgeving om te wonen en in op te groeien. De functie van BABS mag ik vanaf begin 2009 vervullen voor de gemeente Borger-Odoorn.

  Naast mijn werkzaamheden als lid van de directie van Royal Goedewaagen in Nieuw Buinen, geniet ik volop van mijn gezin en spreek ik graag af met familie en vrienden. Hardlopen is sinds een aantal jaren ook een van mijn passies geworden en ik probeer minstens 1 keer per week met een groep fanatieke lotgenoten te trainen in de bossen rondom Exloo.

  Ik heb het voorrecht gehad om langs bovengenoemde weg met het werk van de BABS in aanraking te zijn gekomen. Op de vraag of deze functie iets voor mij zou zijn heb ik volmondig JA geantwoord. Ik ben bijzonder vereerd om actief bij te mogen dragen aan de huwelijksplechtigheid en ik zal proberen samen met jullie er een persoonlijke gebeurtenis van te maken.

  De trouwdag

  Een huwelijksplechtigheid waarin twee mensen de intentie uitspreken om de rest van hun leven voor elkaar te kiezen mag gezien worden als een gebeurtenis die voor alle betrokkenen een speciale betekenis zal hebben. Ik vind het heel bijzonder om hier een actieve bijdrage aan te mogen leveren als Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS).

  De huwelijksvoltrekking kan zo nodig in het Engels, Duits of Frans, mocht hiervoor aanleiding zijn.